0887 212 098

Проектиране на сгради

Търсите някой, който да свърши цялата работа по строежа?

Някой, който да се погрижи отговорно за всичко?


Ето ни!


Ние от „Камис 2002” знаем, че искате вашата сграда да бъде перфектна – от първата тухла до последния елемент по фасадата. Затова ви предлагаме лично да се погрижим за всичко и да ви гарантираме качество, функционалност и естетика.


Освен че умеем да издигаме качествени строежи и да ги завършваме перфектно до ключ, в „Камис 2002” имаме екип от архитекти, които се грижат за проектирането на сградите. Можем да изготвим архитектурни планове не само за многофамилни жилищни сгради, а и за еднофамилни къщи и промишлени сгради с метални конструкции. Те ще бъдат напълно съобразени с възможностите на парцела, със спецификата на поръчаната сграда и с вашите желания и нужди.


В проектите на сгради включваме всичко необходимо за завършването на строежа до ключ: архитектурен план, проекти за електрически и ВиК инсталации, пожарна безопасност, отопление, вентилация и климатизация, както и всички допълнителни документи, които са нужни за издаването на разрешително за строеж. И когато приключим с проекта, започваме да строим – качествено, бързо и с удоволствие.


Единственото, което трябва да направите, преди да дойдете при нас, е да се сдобиете със скица с виза за проектиране, предварителни договори за присъединяване към електрическата и ВиК мрежата и желание да имате красива, здрава и функционална сграда. Съвместно с нашите партньори от "Стършанов Архитекти" ние ще извършим всички останали дейности по проектирането на сградата, снабдяването с необходимата документация, градежа и инсталациите. Ще поемем отговорно цялата работа и ще ви ангажираме само с приятни неща: да разкажете за какво ви е нужна сградата, да харесате и одобрите архитектурния проект, да отключите вратата и да влезете в новия си дом, офис или фабрика.


За да видите как се справяме, можете да разгледате галерията с готови проекти на едноетажни и двуетажни къщи. А когато посетите офиса ни, ще имате възможността да видите и дори да пипнете построена от нас сграда, за да се убедите в качеството на нашата работа.


Готови ли сте? Защото ние сме!